Olvassa el legújabb blogjainkat a hidegen alakított acélszerkezetekről

Olvassa el legújabb blogjainkat a hidegen alakított acélszerkezetekről

2022. ápr. 8.

Hidegen alakított acélszerkezetek alkalmazási területei

A fejlett építési technológiák, mint például ez a rendszer, számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos építési technikákkal szemben. A rendszerünk tervezési és építési módszere minőségi épületek gyors felépítéséről szól, és gyorsabb megtérülést és új üzleti lehetőségeket biztosít.A rendszer hatékony tervezést és gyorsabb felépítést biztosít. A hidegen alakított acélszerkezetek felgyorsított leszállítása automatizált mérnöki és részletező szoftverrel, amely integrálható a világ vezető gyári vezérlőszoftvereivel, a fejlett hengeralakító gyártóberendezésekkel és a felhőalapú jelentéskészítéssel.


Alkalmazási területek:

 • Lakóépületek

 • Ipari raktározás

 • Intézményi épületek

 • Belső gipszkarton keretezés

 • Középmagas lakó- és kereskedelmi épületek

 • Moduláris építés

 • Előre gyártott épületek

 • Távoli építés

 • Konténerházak

 • Homlokzat

 • Katasztrófa-elhárítás

 • Idősgondozási létesítményekMIÉRT HIDEGEN ALAKÍTOTT ACÉL?

Az építőipar jövője a fenntartható anyagokban rejlik, amelyeket gyors, modern módszerekkel szállítanak. A hidegen alakított acél gyorsabb építési időt, alacsonyabb költségeket, sokoldalú tervezési megoldásokat és tartós, praktikus megoldást jelent a prémium épületek számára.


 1. Koncept

 2. Kiviteli tervek

 3. Analízis

 4. Gyártás

 5. Összeszerelés

 6. Szállítás


A hidegen alakított acél lehetővé teszi tervezői számára, hogy az jelenlegi előírások specifikációi szerint tervezzék meg a HAA gerenda-oszlop eleMeket, és elemezzék az összetett gerenda terhelési és fesztávolság feltételeit.


A HAA kereteket és alkatrészeket szerkezeti minőségi acéltekercsekből állítják elő és gyártják, és környezeti hőmérsékleten alakítják őket hengeralakító gépekkel.

Nagy mennyiségben és nagy sebességgel, egyenletes minőségben és pontossággal gyárthatók.Az olyan rendszerek által biztosított fejlett szerszámfunkciók széles skálája, mint a mi rendszerünk, nagy termelékenységet és sokoldalú teljesítményt tesz lehetővé tetőtartók, falkeretek és padlógerendák előállításához – mindezt pontos mérések elvégzésével, így időt és költséges pazarlást takarítanak meg az építési szakaszban. A részletes tervezés felgyorsítja az elvárt célokhoz szükséges megfelelést, csökkenti a tervezési költségeket és minimálisra csökkenti a hibák lehetőségét a helyszínen.A HAA gyártók előre összeszerelt, erős és egyenes kereteket szállítanak, amelyek egyértelműen azonosíthatók. Helyszíni hegesztésre vagy vágásra általában nincs szükség. Ez azt jelenti, hogy a felállítási folyamat gyors és egyszerű – kevesebb helyszíni munkaidőt és nehézemelő berendezést igényel.


Az acélkeretek nem szívják fel a nedvességet, így nincs késés a száradásig. Ez minimálisra csökkenti az időjárási késéseket például eső, hó vagy túlzott meleg miatt.A HAA építés sokkal kiszámíthatóbb építési ütemtervet és alacsonyabb helyszíni költséget kínál, mint a hagyományos építési módszerek. Például, mivel az anyag könnyű, nincs szükség nehéz emelőberendezésre a helyszínen, a kereteket, rácsokat és gerendákat jellemzően helyszíni munkával lehet a helyükre vinni.A keretek pontos méretre készülnek, ami azt jelenti, hogy az előre elkészített ablakok, ajtók és fürdőszobák tökéletesen és gyorsan illeszkednek, csökkentve a tervezési költségeket és minimálisra csökkentve a helyszíni hibalehetőséget.A rendszerünk összeszerelése nem igényel hegesztést vagy szegecselést, és az alap szerszámokkal könnyen felállítható a helyszínen.


Összefoglalva a HAA 6 alap előnyét

 1. Kivitelezés gyorsasága

 2. Betanított munkásokkal elvégeztethető összeszerelés

 3. Tervezés sokoldalúsága

 4. Befektetés gyorsabb megtérülése

 5. Kevesebb hulladék képződik

 6. Alkalmas telephelyen kívüli építkezésre